Tanden bleken voor een stralend wit gebit

Professioneel en veilig bleken in de omgeving Leeuwarden

Een stralend, wit gebit geeft een zelfverzekerd gevoel en zal bijdragen aan een goede uitstraling. Tanden bleken wordt steeds populairder en toegankelijker waardoor de vraag naar bleekbehandelingen stijgt.

Door de jaren heen kunnen tanden en kiezen verkleuren en donkerder worden van kleur. Dit kan onder andere veroorzaakt worden door kleurstoffen in eten en drinken en het verdunnen van het tandglazuur. Wanneer dit als storend wordt ervaren, is het een logische stap om ervoor te kiezen om het gebit een paar tinten witter te laten maken.

De basis van effectief tanden bleken

Tanden verschillen van kleur door verschil in dikte en kleur van het tandbeen. Over het tandbeen ligt het nagenoeg transparante glazuur. Wanneer het tandbeen dikker is, zal het glazuur geler zijn. Omdat hoektanden dikker zijn dan snijtanden, zijn hoektanden ook altijd geler van kleur.

Het effect van tanden bleken wordt gedeeltelijk bepaald door de basiskleur van de tanden en door voedingsmiddelen. Ook roken en een slechte mondhygiëne kunnen van invloed zijn op de kleur van de tanden. Tanden bleken is ieder jaar mogelijk of om de paar jaar om de witte kleur weer terug te krijgen.

Vullingen, facings, kronen en bruggen kleuren tijdens het tanden bleken niet mee. Hierdoor heeft een bleekbehandeling voor deze tanden en kiezen weinig meerwaarde. Het is zelfs mogelijk dat ze na de behandeling juist meer opvallen.

Werkwijze Silk Laser Studio Leeuwarden

Tanden bleken | Silk Laser StudioBij Silk Laser Studio Leeuwarden ben je voor tanden bleken aan het juiste adres. Door onze expertise en professionaliteit krijg je de behandeling die je verdient.

Tijdens de behandelingen werken wij met de nieuwste technologieën en lampen. Onze Premium White bleeklamp is computergestuurd en meet geheel automatisch de kleursamenstelling van de tanden zodat de juiste sterkte wordt afgegeven. Met behulp van een intelligente microprocessor wordt de bleekkracht automatisch aangepast aan de bleektemperatuur voor een optimaal resultaat.

Een behandeling bij Silk Laser Studio in Leeuwarden duurt ongeveer 70 minuten. Dit is inclusief intake en voor- en nazorg van de tanden bleken behandeling.

Ben je benieuwd geworden naar de voordelen en het zelfvertrouwen dat tanden bleken jou kan brengen? Maak dan nu een afspraak en bel ons via 06-12378572.