Rug ontharen rug laseren | Silk Laser Studio

Rughaar is naast haar op de schouders een veel voorkomend probleem bij mannen. Maar net als andere vervelende haargroei op het lichaam is ook dit eenvoudig op te lossen. Het laseren van rughaar zorgt voor een permanente oplossing voor ontharen. Bij Silk Laser Studio in Leeuwarden ben je van harte welkom en kan je daarmee geholpen worden.

Laseren van de rug met een Diode ICE Laser

Silk Laser Studio werkt met een Diode ICE laser triple wave voor het ontharen van de rug. Met deze laser kunnen alle huidtypen van blank tot donkerbruin effectief behandeld worden. Dus ook in de zomer!

Ga je voor een volledige gladde huid of wil je enkel uitdunnen. Je kunt altijd stoppen met rughaar laseren wanneer je denkt dat het effect voor jou acceptabel is. Heb je meer lichaamshaar, bijvoorbeeld op je borst en benen, dan wil je misschien alleen wat uitdunnen en een natuurlijke overgang naar de eventuele haargroei op je armen en borst.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Vaak is het haar op de rug medium tot dik van structuur. De hoeveelheid en dichtheid van de haargroei kan enorm verschillen per persoon en hierdoor kan het aantal benodigde behandelingen ook erg verschillen. Gemiddeld zijn op de rug en schouders slechts 15% van de haren in de actieve groeifase. Dit is aanzienlijk minder dan bij andere lichaamsdelen en hierdoor heb je meer behandelingen nodig.

Haren groeien in verschillende fasen. En alleen haren in de actieve groeifase kunnen effectief gelaserd worden. Het is daarom belangrijk dat deze behandelingen een aantal keren herhaald worden om het beste resultaat te behalen. Er zijn ongeveer 8-10 laserbehandelingen nodig voor een zichtbaar gewenst resultaat. Natuurlijk kun je zelf aangeven wanneer je tevreden bent over het resultaat.

De kosten

Een losse behandeling voor de hele rug kost € 160.-
Bij aankoop van een pakket van 5 behandelingen krijg je de 6e behandeling gratis en betaal je € 800.-

Kies je voor een combinatie van je schouders + bovenrug dan betaal je € 160,- voor een losse behandeling en voor een pakket (5 + 1 gratis) € 800,-

Kies je voor een combinatie van je schouders + hele rug dan betaal je € 220,- voor een losse behandeling en voor een pakket (5 + 1 gratis) € 1100,-

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer informatie over het laser ontharen van je rug? Ik start een traject altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek geef ik je informatie over het laseren en beantwoord ik al je vragen. Ook kan je een proefbehandeling op een stukje huid krijgen om het te ervaren.

Neem contact op via Whatsapp 0612378572 of stuur een mail naar info@silklaserstudioleeuwarden.nl