Overbeharing of storende haargroei in het gezicht? - Silk Laser Studio

Overbeharing of storende haargroei in het gezicht? Helaas hebben veel vrouwen daar last van.
Maar hoe ontstaat dat nu eigenlijk?
Bijna elke vrouw krijgt na de overgang steeds meer haren in het gezicht. Bij jonge vrouwen kan overmatige gezichtsbeharing het gevolg zijn van genetische aanleg of van een ziekte zoals PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom).
Overbeharing door een medische oorzaak zoals Hirsutisme komt ook voor. Dit probleem wordt veroorzaakt door een teveel aan testosteron. Dit is met name het geval wanneer een vrouw donkere dikke haren heeft op de bovenbenen, borst en onderbuik. Dan is de kans groot dat er ook overbeharing op de kin of bovenlip voorkomt.
Zichtbare beharing in het gezicht kan ook een gevolg zijn van je ras of het land waar je vandaan komt. Denk aan Aziatische en Arabische landen waar gezichtsbeharing duidelijker te zien is.

Gelukkig kan je overbeharing aanpakken met laserontharing!

De behandelmethode door middel van onze Diode ICE XT laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen wordt met de laser gelijktijdig drie lasergolflengten geactiveerd, waardoor op drie verschillende diepten haarwortels bereikt kunnen worden. Deze uiterst efficiënte manier van laser ontharing behandelt op deze manier de drie hoofdstructuren van de haarzakjes. Een laserbehandeling zorgt ervoor dat de haarfollikels worden vernietigd. Hierdoor stopt het haar met groeien.

Voor een losse laserbehandeling van de bovenlip OF kin betaal je € 30.-. En bij aanschaf van 5 behandelingen in een keer voor € 150.- krijg je de 6e behandeling gratis.

Een behandeling voor het gezicht (bovenlip+kin+ bakkebaarden+wangen) kost 105.- en voor € 525.- heb je 6 behandelingen (5+1 gratis).

Wil je meer weten, of een afspraak voor een intake plannen? Neem dan contact op via 06 12 37 85 72