Over Miranda

Het verhaal

Miranda de Groot | Silk Laser StudioKleinschalig, laagdrempelig, persoonlijk en betaalbaar dat zijn de kenmerken van Silk Laser Studio in Leeuwarden. Ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte aan definitieve ontharing en de liefde voor gezondheid, schoonheid, huidverzorging, ontspanning en verwennerij.

Laserontharing geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt zonder je zorgen te maken over ongewenste haargroei. Voel je lekker en vrij in je zomerse outfit, op het strand, in de sportschool, bij intieme momenten maar ook tijdens hectische momenten en het drukke gezinsleven.

Laserontharing geeft je zelfvertrouwen. Ongewenste haargroei, huidirritaties na het scheren en stoppels zijn erg vervelend en kunnen je onzeker maken. Een mooie verzorgde huid zonder ongewenst haar geeft je zelfvertrouwen en dat straal je uit.

Ieder mens heeft schoonheid in zich. Schoonheid zit van binnen. Laserontharing draagt bij aan jouw schoonheid. Je voelt je mooi, verzorgd en hygiënisch.

Silk Laser Studio, specialist in laserontharing, is er voor vrouwen en mannen die iedere dag vrij, verzorgd en vol zelfvertrouwen door het leven willen gaan.

 ‘Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out.’

Ik ben Miranda de Groot, al meerdere jaren ondernemerservaring en grootse dromen voor de toekomst. Gespecialiseerd en gecertificeerd in tanden bleken en laserontharing met de beste apparatuur. Ik werk enkel en alleen met topkwaliteit apparatuur met bewezen resultaten.

Ik verwelkom je graag bij Silk Laser Studio!

Wil je een afspraak plannen of heb je vragen, app, bel of mail mij dan op info@silklaserstudioleeuwarden.nl