Nieuw in Leeuwarden en vanaf 1 oktober geopend: Silk Laser Studio! Dé specialist van Leeuwarden in laserontharing en tanden bleken.

En het gezicht achter Silk Laser Studio? Dat ben ik, Miranda! Als ervaren ondernemer ben ik de studio gestart vanuit een persoonlijke behoefte aan definitieve ontharing maar ook uit liefde voor schoonheid, gezondheid en verwennerij. Al jaren wil ik van mijn ongewenste haargroei af. Ik wil mij lekker en vrij voelen zonder zorgen te maken over ongewenste haargroei. Geen stoppels en huidirritaties meer maar een mooie zijdezachte huid wat mij zelfvertrouwen geeft. En dat gun ik iedereen! Mijn studio kenmerkt zich als kleinschalig, laagdrempelig, persoonlijk en betaalbaar en is er speciaal voor vrouwen en mannen die iedere dag vrij, verzorgd en vol zelfvertrouwen door het leven willen gaan. En ik werk daarvoor alleen met topkwaliteit apparatuur met bewezen resultaten.

Ik werk met de Diode ICE Laser triple wave en zorg daarmee dat jij je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. En omdat ik per 1 oktober de deuren open heb ik tijdelijk speciale actie tarieven voor vrouwen en mannen. Zowel losse behandelingen als (combinatie)pakketten met extra korting. Benieuwd naar de actie tarieven? Kijk dan snel op de website bij de tarieven!

Behandelingen zijn volgens afspraak en starten met een intake. Wil je meer info, heb je vragen, of wil je een intake plannen, neem dan contact met mij op via 06 12 37 85 72.

Zie ik je binnenkort?