Ontharen mannen en vrouwen

De gecertificeerde specialist voor laserontharing in Leeuwarden

Duurzaam ontharen mannen en vrouwen - Silk Laser Studio Leeuwarden

Mochten wij de eerste jaren vooral vrouwen verwelkomen voor een duurzame laserontharing in onze professionele laserstudio in Leeuwarden. In het bijzonder de laatste jaren mogen wij voor ontharen steeds meer mannen als klant verwelkomen. En eerlijk gezegd vinden wij dat logisch, want juist mannen hebben vaak lost van een overmatige haargroei. Juist hiervoor kan onze gecertificeerde specialiste een duurzame oplossing bieden.

Waarom kiezen mannen voor ontharen Silk Laser Studio Leeuwarden?

De meeste mannen hebben last van ongewenste haargroei op hun gezicht, borst, buik, rug, schouders, gezicht, benen en armen. Harsen en scheren zijn slechts tijdelijke oplossingen die vaak gepaard gaan met ingegroeide haren, irritatie en zelfs ontstekingen. Bovendien bieden deze twee behandelingen slechts een tijdelijke oplossing. Dit in tegenstelling tot laser ontharen mannen.

Laserontharing is een veilige, effectieve en permanente manier om ongewenste haren te verwijderen. Via laserontharing kunt u genieten van een gladde en haarvrije huid, zonder pijn of bijwerkingen. Voorwaarde is wel, dat het ontharen mannen wordt uitgevoerd door een gecertificeerde specialiste als Miranda de Groot.

Altijd eerst een intakegesprek voor ontharen mannen en vrouwen

Wanneer u voor het eerst voor ontharen mannen op afspraak een bezoek brengt aan onze laserstudio, dan vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit intakegesprek is gratis. U krijgt tijdens dit intakegesprek een persoonlijk advies en antwoord op alle vragen die u heeft over de laserbehandeling. Bovendien zijn wij nieuwsgierig wat uw verwachtingen zijn. Pas nadat dit intakegesprek heeft plaatsgevonden kunnen wij starten met de laserbehandeling.

Vooral de rug laserbehandeling is populair bij mannen

De meeste mannen die voor het eerst een laserbehandeling laten doen kiezen voor de rug laserbehandeling. Hier vindt bij mannen vaak een sterke haargroei plaats en dit wordt als vervelend ervaren. Door de verschillende haargroeifasen zijn er meerdere behandelingen nodig. Een traject voor laser ontharen bestaat daarom uit meerdere behandelingen. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig. Maak daarom voor ontharen mannen gebruik van het pakket 6 behandelingen voor de prijs van 5.

Wilt u meer weten over ontharen mannen door Silk Laser Studio Leeuwarden? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Miranda de Groot en bel haar op via 06 12378572 voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan klaar om u te helpen met al uw duurzame laser ontharingswensen.