Iedereen heeft wel eens last van ongewenste haartjes. Op de bovenlip, de kin, je benen.
En iedereen vergeet wel eens deze ongewenste haartjes te scheren of harsen. Hoe vervelend en gênant kan dat wel niet zijn. Maar wat als je nooit meer hoeft te scheren, harsen of epileren?

Laserontharing geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt zonder je zorgen te maken over ongewenste haargroei. In je bikini op het strand, in de sportschool, bij intieme momenten maar zeker ook tijdens hectische momenten in je drukke gezinsleven en je gewoonweg geen tijd hebt om je te scheren. Bovendien kost het ontharen veel tijd en komt de haargroei na scheren relatief snel weer terug.

Ongewenste haargroei, huidirritaties na het scheren, ingegroeide haren en stoppels zijn erg vervelend en kunnen je onzeker maken. Een mooie verzorgde huid zonder ongewenst haar geeft je zelfvertrouwen.

Een gladde, haarvrije huid is helemaal van deze tijd. De behandeling met onze Diode ICE Laser zorgt ervoor dat haren verdwijnen en niet meer terugkomen. De behandeling is permanent, vrijwel pijnloos en tijdbesparend.

Vanaf nu is scheren, harsen en epileren verleden tijd!

Wil je meer weten, of een afspraak voor een intake plannen? Neem dan contact op via 06 12 37 85 72