Laserontharing voor permanente haarvermindering

Scheerirritaties zijn vanaf nu verleden tijd in Leeuwarden

Door middel van laserontharing zal overmatige haargroei voor jou geen probleem meer zijn. Ongewenste haargroei kan een flinke stoorzender zijn. Vooral wanneer het haar op plekken groeit waar we verwachten dat het niet zou moeten groeien. In het gezicht voor vrouwen of net buiten de bikinilijn zijn voorbeelden van haargroei waar we dit het liefste niet zien.

Daarnaast zorgt het regelmatig scheren, epileren en harsen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes en hinderlijke stoppels. Het kost ontzettend veel tijd en het haar groeit vaak zomaar terug. Laserontharing biedt hierbij een passende uitkomst.

Voordelen van laserontharing bij Silk Laser Studio Leeuwarden

De voordelen van laserontharing zijn talkrijk en het aantal tevreden klanten is buitengewoon groot. Je zult ervaren dat je 80 tot 90% minder haargroei zult hebben. Hierbij worden alleen de haartjes behandeld en zal de omliggende huid intact blijven. Daarnaast zul je geen last meer hebben van huidirritaties na en tijdens het scheren, epileren en harsen. Ook zal de huidstructuur gladder worden en zal scheren, harsen en epileren verleden tijd worden.

Bovendien draag je door het gebruik van laserontharing ook nog een steentje bij aan het milieu, aangezien scheermesjes behoorlijk lastig te recyclen zijn.

Laserontharing voor alle huidtypen

Laser ontharing | Silk Laser StudioBij Silk Laser Studio Leeuwarden maken we gebruik van de geavanceerde technologie van de Diode ICE laser met 3 golflengtes. Het voordeel van dit type laserontharing is dat het geschikt is voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid.

De ICE laser werkt effectief doordat er gelijktijdig drie lasergolflengtes worden geactiveerd waardoor er op drie verschillende diepten haarwortels worden bereikt.

Je kunt uitgaan van 80 tot 90% haarvermindering. Wat er overblijft zijn vaak lichte, dunne haartjes die niet worden waargenomen door de laser. Maar, gelukkig zijn deze haartjes erg zacht en dun en worden ze meestal niet als storend ervaren.

Gun jezelf ook een gladde, haarvrije huid en reken af met scheerirritaties. Behandelingen met de diode ICE laser zorgen ervoor dat de haren weggaan en niet meer terugkomen. Een behandeling is tijdbesparend, permanent en nagenoeg pijnloos. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of gelijk een afspraak plannen? Neem contact met ons op via 0612378572 of bezoek onze laserstudio in Leeuwarden.