Laserontharing is er ook voor mannen. Denk aan wielrenners, zwemmers, hardlopers, bodybuilders en voetballers. Mannen die intensief sporten maar zich ook scheren.

Laserontharing ook voor mannen | Silk Laser StudioNeem als voorbeeld wielrenners. Alle profs scheren hun benen. Het masseert beter, je hebt bij wonden geen last van haartjes en het is gewoonweg esthetisch verantwoord. Voor wielrenners is het zelfs een code om geschoren benen te hebben: het geeft aan dat jij de sport serieus neemt.

Maar scheren is natuurlijk maar een tijdelijke oplossing. Je moet om de zoveel dagen weer scheren. En dan is laserontharing natuurlijk een mooie uitkomst. Bovendien bespaart het elke atleet veel verzorgingstijd. Het is niet meer nodig om je lichaam te scheren en voor te bereiden voor een race of wedstrijd.

Niet alleen voor de serieuze sporter, maar ook voor de ‘gewone’ man met overbeharing wordt laserontharing steeds meer gewoon. En dan kiezen ze ervoor om hun borst, schouders en rug te laseren. Het scheelt een hoop tijd aan scheren, je hebt geen last meer van stoppels en ten slotte geeft het je een boost aan zelfvertrouwen!

Silk Laser Studio maakt gebruik van de Soprano Ice Laser voor de ontharingsbehandelingen. Met dit apparaat is ontharen nagenoeg pijnloos en effectief.

Omdat het haar in 3 fases groeit, zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig om te voorkomen dat het haar terug groeit. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals huid- en haartype, leeftijd, medicijngebruik en hormonen. Eens per jaar, anderhalf jaar een onderhoudsbeurt om hernieuwde overbeharing te voorkomen is dan aan te bevelen.

Je kan bij ons terecht voor zowel losse behandelingen als combinatie jaarpakketten. Een jaarpakket bestaat uit 6 behandelingen met extra korting. Zie hier voor de verschillende Superdeal jaarpakketten.

Wil je meer informatie of het zelf ervaren. Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en krijg een GRATIS proefbehandeling laserontharing bij één van je oksels. Bel 06 12 37 85 72.