Laser ontharen: definitief af van ongewenste haar

Zorgeloos ontharen bij Silk Laser Studio Leeuwarden

Laser ontharen | Silk Laser StudioTijdens de zomervakantie is het genieten geblazen. Vooral niet stressen, nadenken over werk of andere zorgen. Lekker in je vel zitten draagt daar absoluut aan bij. Door laser ontharen hoeven we ons geen zorgen meer te maken als we onze benen of oksels vergeten zijn te scheren. Via laserbehandelingen zoals IPL kan de haargroei definitief worden verminderd. Hierdoor is het weer mogelijk om spontaan een korte broek of rok aan te trekken zonder eerst naar het scheermes te moeten grijpen.

Silk Laser Studio Leeuwarden verzorgt laser ontharen op een professionele, snelle en pijnloze manier. Door het gebruik van verschillende laser ontharen technologieën en door onze uitgebreide expertise, ben je verzekerd van een uitstekend resultaat.

Verschil tussen laser ontharen en IPL ontharen

Bij Silk Laser Studio Leeuwarden maken we gebruik van laser ontharing voor het tegengaan van ongewenste haargroei. Echter bestaat er ook IPL ontharen. Deze begrippen worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar uit onderzoek blijkt dat laser ontharen meer effectief is dan IPL ontharen.

De effectiviteit van het laser ontharen heeft te maken met het type licht dat wordt gebruikt. Bij laser ontharen is de lichtbundel sterker en meer specifieker gericht dan bij een IPL-laserapparaat. Hierdoor kan een laserapparaat beter bij de dieper gelegen haarzakjes, waardoor laser ontharen een meer effectieve manier van ontharen is.

Bij IPL ontharen wordt de huid beschenen met een breedspectrum licht. Dit kan minder gericht geplaatst worden dan bij laser ontharen. Hierdoor reageren haarzakjes niet en worden ze niet definitief vernietigd waardoor er meer behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Qua kosten lijkt IPL-ontharing vaak voordeliger, maar doordat er meer behandelingen nodig zijn, is er juist sprake van het omgekeerde.

Veiligheid laser ontharing en IPL-ontharing

De verschillende technieken bepalen ook het verschil in veiligheid van de ontharing. IPL-ontharing heeft een breder spectrum en daardoor een breder bereik. Hierdoor is de kans groter dat omliggende huid wordt beschadigd. Iedere IPL-lichtbundel raakt een stukje huid waardoor pigment kan verschuiven. Laser ontharing is juist erg gericht en werkt per haar en haarwortel. Hierdoor wordt de huid slechts minimaal geraakt.

We nodigen je van harte uit bij onze zaak in Leeuwarden voor het beantwoorden van eventuele vragen over laser ontharen of voor het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-12378572.