Geen ingegroeide haren meer met laserontharing | Silk Laser Studio Leeuwarden

Geen ingegroeide haren meer met laserontharing

Ingegroeide haren, je hebt ze vast wel eens gehad. Erg vervelend en pijnlijk. Ze leiden vaak tot bultjes op het huidoppervlak die beginnen te irriteren wanneer er een ontsteking ontstaat. Met laserontharing echter geen ingegroeide haren meer!

Ingegroeide haren ontstaan vaak door het scheren met een bot scheermesje of als je tegen de haargroei in scheert. Maar ook door waxen of epileren kunnen ingegroeide haren ontstaan. Het zorgt ervoor dat een haartje niet goed door het huidoppervlak heen komt en vast komt te zitten onder de huid. Ingegroeide haren komen het vaakst voor op de bikinilijn, het gezicht of de oksels omdat de haren daar vaak dikker en stugger zijn.

Bikinilijn laseren, gezichtshaar laseren of op welke zone dan ook, laserontharing kan helpen bij ontstekingen door ingegroeide haren en het is de beste manier om ingegroeide haren te voorkomen.

Tijdens een laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserlicht. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Hierdoor groeien er geen nieuwe haren terug in het zakje en hoef je niet meer te scheren. Al na een aantal behandelingen zul je merken dat de haren die nog wel groeien en nog niet vernietigd zijn, dunner van structuur zijn en ook dan heb je al minder kans op ingegroeide haren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van laser ontharen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek met proefbehandeling bij één van je oksels om het te ervaren. Tijdens een intakegesprek vertel ik alles over laserontharing en beantwoord ik graag je vragen.

Start vandaag nog met laserontharing en ervaar het gemak!