Definitief ontharen voor een zorgeloos gevoel

De professional in het tegengaan van ongewenste haargroei

Definitief ontharen is een nieuwe trend op het gebied van het tegengaan van ongewenste haargroei. De moderne technologie van Silk Laser Studio Leeuwarden zorgt ervoor dat je verlost zult zijn van botte scheermesjes, harsen en waxen.

Ons haar kent drie verschillende groeifases:

  • De anagene fase (de groeifase)
  • De katagene fase (de overgangsfase)
  • De telogene fase (de rustfase)

Alleen de haartjes die groeien tijdens de anagene fase, de groeifase, kunnen met definitief ontharen worden behandeld. Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Via lasertherapie zullen de haartjes bij de haarwortel worden vernietigd.

Diode ICE XT laser voor snelle en doeltreffende ontharing

Definitief ontharen - Silk Laser StudioBij Silk Laser Studio Leeuwarden werken we voor definitief ontharen met de Diode ICE triple wave Laser. Deze laser zorgt ervoor dat de drie meest effectieve golflengtes worden gecombineerd en worden gericht op de verschillende structuren in de haarfollikel. Hierdoor vindt er penetratie plaats bij de haarbulbus, haarpapil en de haarmatrix.

Deze effectieve manier van ontharen geeft het beste resultaat bij een gemiddelde van zes tot tien behandelingen. Echter is dit ook afhankelijk van het gebied van de ontharing. Bij definitief ontharen is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat haargroei hormonaal is bepaald, dus wanneer de hormoonspiegel uit balans is, bijvoorbeeld door medicijnen of zwangerschap, zouden er ‘slapende’ haarzakjes geactiveerd kunnen worden. Het is mogelijk dat deze haartjes groeien in het gebied dat is behandeld tijdens het ontharen.

Resultaten behandeling Silk Laser Studio Leeuwarden

Na twee tot vier weken zal het effect van definitief ontharen zichtbaar worden. Een deel van de behandelde haren zal loslaten en er zullen onbehaarde plekken ontstaan. Op dit moment slaat de kuur aan en is het zeker raadzaam om de kuur te vervolgen.

Haarzakjes die effectief zijn behandeld, kunnen geen haar meer produceren. Je kunt uitgaan van 80 tot 90% haarvermindering. Door definitief ontharen zul je jarenlang verlost zijn van ongewenst lichaamshaar. Zorgen tijdens een bezoekje aan het strand of het zwembad zijn voortaan verleden tijd.

Wij heten je graag welkom bij Silk Laser Studio Leeuwarden om de mogelijkheden voor definitief ontharen met je te bespreken. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06 –  12378572.