Bring a friend deal 15% korting in oktober

Bring a friend deal

Samen Stralen met 15% Korting op Laserontharing!

Ik heb geweldig nieuws voor jou en je dierbaren! 🌟 Bij Silk Laser Studio Leeuwarden ben ik altijd op zoek naar manieren om jou te helpen stralen en je zelfvertrouwen een boost te geven. Daarom introduceer ik mijn nieuwste aanbieding: “Bring a friend deal met 15% Korting!”

Het is simpel: nodig je bestie, partner, vriend of vriendin uit om samen met jou een laserontharingsavontuur te beginnen, en jullie beiden ontvangen 15% korting op een combinatiepakket van minimaal 2 behandelzones.

Waarom zou je deze kans niet aangrijpen? Hier zijn een paar redenen waarom je deze aanbieding niet wilt missen:

  1. Bespaar Geld: 15% korting betekent dat je meer geld in je zak houdt terwijl je geniet van de voordelen van professionele laserontharing.
  2. Duurzame Resultaten: Laserontharing biedt langdurige resultaten. Met dit aanbod investeer je in een haarvrije toekomst!
  3. Vertrouwde Expertise: Bij Silk Laser Studio Leeuwarden ben je in goede handen. De behandelingen zijn veilig en effectieve.
  4. Flexibiliteit: Kies de behandelzones die bij jou en je vriend(in) passen, en stel een pakket op maat samen.

Hieronder een aantal voorbeelden. Kies voor 2 zones of kies gelijk voor meerdere zones om je 15% korting optimaal te benutten. En bij aanschaf van een pakket geldt altijd 6 behandelingen voor de prijs van 5. Dus dubbelop korting!!!!! 

– Oksels + bikinilijn groot (pakket 5 + 1 gratis) van € 645 ,- voor € 548,25
– Oksels + bikinilijn groot + gehele benen (pakket 5+1 gratis) van € 1595,- voor € 1355,75
– Rug + schouders + buik (pakket 5+1 gratis) van € 1595 ,- voor € 1355,75
– Borst + buik + onderrug (pakket 5+1 gratis) van € 1595 ,- voor € 1355,75
– Gehele gezicht (bovenlip, kin, bakkebaard, wangen) (pakket 5+1 gratis) van € 475,- voor € 403,75

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vriend(in) uit en kom samen naar Silk Laser Studio Leeuwarden voor een intakegesprek en maak gebruik van van deze geweldige aanbieding. Ik kan niet wachten om jullie te helpen!

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie intakegesprek te plannen en meer te weten te komen over deze aanbieding. Samen streven we naar een zijdezachte, haarvrije toekomst!

Bel of app vandaag nog 0612378572

Laten we samen stralen!

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Dit verschilt uiteraard per persoon en is afhankelijk van zone, huid en haartype. Dus met deze deal ben jij al mooi op weg.

Tot snel!
Miranda