Bikinilijn laseren voor een langdurig resultaat

Bij Silk Laser Studio Leeuwarden bent je aan het juiste adres

Bikinilijn laseren | Silk Laser StudioOnder vrouwen is het een bekend en vaak voorkomend probleem. Vooral in de zomermaanden wanneer we lekker op het strand liggen, bij het zwembad zijn of in de sauna: haartjes die in de schaamstreek buiten de bikinilijn groeien en uitsteken.

Je bent zeker niet de enige bij wie deze ergernis herhaaldelijk voorkomt. Zo’n 80% van de vrouwen geeft aan te kampen met ongewenste haargroei bij de liezen en de schaamstreek. Uiteraard heeft een gladde huid zonder bultjes onze voorkeur. Dit kun je bij Silk Laser Studio Leeuwarden bereiken door middel van het bikinilijn laseren.

Door bikinilijn laseren zul je geen last meer hebben van ingegroeide haartjes, rode bultjes en huidirritaties door harsen en waxen. Je zult meer zelfvertrouwen hebben en zorgen over de zichtbaarheid van vervelende haartjes zullen verleden tijd zijn.

Werkwijze bikinilijn ontharen Silk Laser Studio Leeuwarden

Voor het bikinilijn laseren maken wij gebruik van een exclusieve 3D-technologie die de drie meest effectieve lasergolflengten combineert in één handstuk. Door gelijktijdige activatie van deze drie lasergolflengten, komt er een laserenergie tot stand op verschillende dieptes in de huid. Hierdoor worden de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel behandeld en komen de vernietigde haarzakjes niet meer terug.

Vanwege de groeifasen van haren, zijn er voor een goed resultaat gemiddeld zes tot tien laserbehandelingen nodig. Voor het bikinilijn laseren gelden er tussenperiodes van zes tot negen weken.

Snel en effectief de bikinilijn laseren

Voor het beste resultaat, is het van belang om minstens vier tot zes weken voor het bikinilijn laseren niet meer te harsen, waxen of epileren. De dag voor de behandeling dien je de bikinilijn goed te scheren. Gebruik hiervoor geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst voor een gedeelte uit de huid trekken. Hierdoor kan het haartje weer terugzakken in de huid.

Belangrijk is dat je vier tot zes weken voor en tijdens de behandeling niet gaat zonnen of gebruik maakt van de zonnebank. Gebruik uitsluitend een beschermingsfactor die hoger is dan SPF 30 ter bescherming van de behandelde huid.

Door bikinilijn laseren zul je langdurig verlost zijn van ongewenst lichaamshaar. In sommige gevallen keren haartjes na de behandeling terug, maar nooit van een gelijke dichtheid van de haargroei.

Ben je overtuigd van de voordelen van bikinilijn laseren? Bel ons via 0612378572 of kom langs bij onze Laser Studio in Leeuwarden voor het maken van een afspraak of om eventuele vragen te laten beantwoorden.