Ambassadeur Meditation Moments - Silk Laser Studio Leeuwarden

Silk Laser Studio is ambassadeur van Meditation Moments

Meditation Moments is een Nederlandse app met meer dan 100 geleide meditaties, affirmaties, visualisaties én heerlijke relax muziek voor jong en oud. En niet te vergeten de inspirerende luisterboeken van Michael Pilarczyk.

De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en heel veel relaxte momenten. Meditation Moments heeft al meer dan 1M mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. En ik ben fan en ambassadeur.  Vooral de affirmaties en muziek maken deel uit van mijn dagelijks ritueel om te relaxen. En dat gun ik jou ook!

Omdat ik ambassadeur ben mag ik je een korting van € 10.- geven op een jaarabonnement. Ik vertel je er graag meer over, dus stuur gerust een bericht, vraag ernaar bij je volgende bezoek of check deze link https://link.meditationmoments.nl/silklaserstudio

Master your mindset
Leef je mooiste leven

Neem contact op via Whatsapp +31612378572 of mail naar info@silklaserstudioleeuwarden.nl